Proběhl tenisový turnaj Babinec 2020

Stalo se již tradicí, že první červencový víkend patří na Hukvaldech ženskému tenisu. Letošní rok nebyl výjimkou, v sobotu 4.7.2020 se od rána tenisové kurty plnily tenisuchtivými ženami. Tradicí se už také stalo, že si ženy dokáži udělat z tenisových bojů společenskou událost. Od prvního úderu, až do pozdních večerních hodin se tenisovým areálem nese smích našich tenistek, doplněný o potlesk z řad mužů, dětí a psů, kteří nám srdečně fandí.

Tenisový turnaj je ale hlavně o radosti z vítězství, takže po vylosování 6 párů, jsou rozehrány čtyřhry, které jsou ukázkou vytrvalosti a tenisového umu. Zápasy se nesou sice v přátelském duchu, ale touha po skalpech soupeřek je cítit z každého úderu. Nepsané sportovní pravidlo sice praví, že vyhrát může je jeden, ale v případě tenisu žen to neplatí. Je jasné, že u nás vyhrávají všichni, kdo vymění denní shon za radost ze hry a posezení s přáteli a kamarády.

Letošní Babinec Cup měl 6 hrajících dvojic a každá z nich si odnesla ocenění.

Tradičního Zlatého kanára převzal pár Danka M. a Ája K., ale obraz hry neukazoval na nejslabší pár, 3. místo braly Pavla K. a Dáša (host), 2. příčku obsadily Mirka B. a Anička F. a vítězi se staly Eva K. a Vicki (host), všechny ostatní braly krásné 4. místo Dája L. a Hanka P., Liba S. a Jana N.

Letošek byl výjimečný účastní dvou hostů, kdy Vicki přijela z dalekého Švýcarska. S hrdostí jsme ukázaly rodinnou atmosféru našeho turnaje a večerní posezení za účasti rodinných příslušníků potvrdily filosofii tenisového výboru: Otevřeme kurty všem, kdo chtějí sportem relaxovat a společensky žít.

Všem holkám děkuji za skvěle strávenou sobotu a těším se na další setkání na kurtech.  

Výsledek Turnaje:

Za ženy Iva Kapsiová

Fotografie Babinec 2020